Våre menyer

Villaens Salater
 Pris fra 85,-kr p/p

  • Blandet salat med artisjokk, bacon, parmesan.
  • Blandet salat med gratinert chêvre, rødbeter, røkt fransk skinke.
  • Blandet salat med tunfisk, egg, grønne bønner, løk, oliven.
  • Blandet salat med grillet scampi, krutonger, hvitløk, persille.
  • Blandet salat med grillet landkylling, krutonger, parmesan, marinerte paprika.

Villaens pai
Pris fra 75,-kr p/p

  • Med bacon, løk, ost.
  • Med laks og purreløk.
  • Med artisjokk og bacon.
  • Med blåskimmelost.
  • Med chevre, tomat, basilikum.

Villaens Pizza  fra stenovn
Pris fra 245,-


Villaens supper
Pris fra 85,- / 145,-

  • Kastanje og perlehønesuppe.
  • Fransk løksuppe.
  • Blåskjellsuppe.
  • Potet og trøffelsuppe.

Villaens gryter
Pris fra 245,-/345,-kr

  • «Boeuf Bourguignon»
  • «Coq Au Vin»
  • «Blanquette de Veau»
  • «Pot au Feu»
  • «Bouillabaisse»

Villaens oster

Utvalg av fransk oster med tilbehør  pris p/p: 95,-kr

Villaens anbefaling:
Stor «Brie de Meau» pyntet med fiken, nøtter, honning og balsamique.
Min. 25 pers.
pris på forespørsel.


Villaens stenovnsbrød
Forskjellige typer fra 55,- / 95,-


Villaens Desserter
Pris p/pers fra: 65,- / 105,-

  • Fransk Sjokoladekake.
  • Sjokolademousse «Gourmet».
  • «Tarte Tatin», fransk epleterte.
  • Sitronterte med marengs.
  • Dagens dessert

Villaens fingermatmeny
Pris pr. rett ( pr pers) 35,- / 65,-

  • Salmalaks «mi- cuit» med sojasaus
  • «Vårruller» fylt med scampi , kylling og grønnsaker og en spicy dipp.
  • Grillede kongereker med aioli
  • Endiveblader med roquefortkrem
  • Blinis med løyrom, gressløkkrem og sitron
  • Laksetartar med korianderkrem og sitron
  • Canape med andeterrin og løkkompott
  • Dagens pai
  • Marinerte paprika fylt med chevre
  • Crispy potet med ”torskebrandade”
  • «Pissaladiere» med ansjos, tomat og løk.
  • Tapenader, toast med rosmarin og olivenolje
  • Tomat, mozzarella og basilikum
  • Grillet artisjokk med bacon
  • Grillet landkylling på toast med ”ratatouille”og aïoliD
  • Andeconfit med trøffelkrem og sjalottløk”confit”
  • Minispyd med grillet lam, grønnsaker og rosmarinsjy
  • Sauterte ”amandines”poteter med provencekrydder
  • Profiterolles fylt med chevre, aromatisk salat og balsamique
  • Fiken med ”Fourme d`Ambert”krem
  • Sjokolademousse med sesongens bær
  • Karamelisert epleterte.

Fritt valg


 

Villaens bufett «Rustikk»
Pris p/pers: 495,- / Med dagens dessert: 545,-

  • Dagens pai
  • Utvalg av fransk spekemat med tilbehør
  • Grillede kongereker a la ”provencale.
  • Marinert paprika servert med ”chêvre” og sort oliven.
  • Dagens salat.
  • Grillet landkylling.
  • Små poteter sauterte med hvitløk og persille.
  • Villaens modne oster med tilbehør.

Villaens Bufett ”Gourmet”
Pris p/pers: 695,-kr

  • Villaens Foie-gras servert på en «brioche»
  • med Sauternegelé og løkkompott.
  • Østers «au naturelle» med rødvinseddik og sjalottløk.
  • «Mi-cuit» Salma laks med sojareduksjon og crispy grønnsaker.
  • Grillet sjøkreps og kamskjell servert med en asparges og ertepai.
  • Utvalg av fransk spekemat med tilbehør.
  • Andeconfit med honning og provence urter.
  • Grønnsakgrateng.
  • Poteter sautert med trøffel.
  • Villaens modne oster med tilbehør.
  • Fransk landbrød fra steinøvnen, tapenader og aïoli.
  • Dagens dessert.

Menyer 3-5 retter
Eksempel  3 retter: Pris p/p: 595,-kr

  • Grillede kongereker servert med lun «ratatouille» og skalldyr sjy.
  • Kalvefilet farsert med fransk røkt skinke og «Beaufort», gratinerte grønnsaker , selleripure og salviereduksjon.
  • «Tarte tatin», karamellisert epleterte med vaniljeis.

Eksempel 4/5 retter:
Pris p/p :645,- / 695,-kr

  • Jordskokksuppe med «raviole» fylt med andeconfit og bacon.
  • Laksetartar servert med friske asparges, vaktelegg og «Wasabikrem».
  • Lammeskank i følge med «ratatouille», en søt hvitløksaus og villaens potetpure.
  • «Profiterolle» fylt med lun chevre, fiken og lagret balsamique.
  • Villaens creme brulee med røde bær og «petit sable»

Eksempel 5 retter «gourmetmeny»:
Pris p/p: 795,-kr

  • Kamskjellcarpaccio på en seng av spinat og nypotet, i følge med
  • grillet sjøkreps og «bouillabaissesjy»
  • eller
  • Villaens «foie-gras» servert på en brioche med «sauternegele» og aromatisk salat.
  • Piggvarfilet servert med små grønnsaker og trøffelkrem.
  • Grillet andebryst, pastinakkpure, potet «fondante» løkkompott og honningreduksjon.
  • «Profiterolles» fylt med lun chevre , fiken og lagret balsamique.
  • Fransk sjokoladekake servert med bringebærsorbet og marinerte røde bær.

Eksempel 4/5 retter
Pris p/p :625,- 695,-

  • Jordskokksuppe med «raviole» fylt med andeconfit og bacon.
  • Laksetartar servert med friske asparges, vaktelegg og «Wasabikrem».
  • Lammeskank i følge med «ratatouille», en søt hvitløksaus og villaens potetpure.
  • Profiterolle» fylt med lun chevre, fiken og lagret balsamique.
  • Villaens creme brulee med røde bær og «petit sable»

Eksempel 5 retter «gourmetmeny»
Pris p/p: 795,-kr

  • Kamskjellcarpaccio på en seng av spinat og nypotet, i følge med
  • grillet sjøkreps og «bouillabaissesjy»
  • eller
  • Villaens «foie-gras» servert på en brioche med «sauternegele» og aromatisk salat.
  • Piggvarfilet servert med små grønnsaker og trøffelkrem.
  • Grillet andebryst, pastinakkpure, potet «fondante» løkkompott og honningreduksjon.
  • «Profiterolles» fylt med lun chevre , fiken og lagret balsamique.
  • Fransk sjokoladekake servert med bringebærsorbet og
  • marinerte røde bær.