Et vellykket arrangement starter hos oss

 

Noen ganger passer det bedre å bestille catering enn å ta med selskapet på restaurant. Villa Provence skreddersyr arrangementet ditt etter ønske, og vi gjør alt vi kan for å skape den perfekte rammen rundt akkurat ditt selskap enten det gjelder jubileum, firmaarrangement, bryllup eller årets store fest. Du velger selv om vi leverer maten på forhånd, eller om Le Chef Franck kommer og lager maten under selskapet. Maten vi på Villa Provence tilberedes uten noen form for tilsetningsstoffer, og alt lages fra grunnen av. Det å finne frem til de absolutt beste råvarene er noe vi legger vår stolthet i.

Er du usikker på hva slags mat som passer best til selskapet, eller hvilke drikker som bør følge rettene? Vi lytter og kommer med gjennomtenkte forslag. Noen foretrekker en ren forretningslunsj, mens andre ønsker en mer uhøytidelig stemning med fingermat, kanapeer og hoers dòeuvers. Franck er også ekspert på å lage delikate snitter, tradisjonelle gryteretter og tradisjonelle, franske buffeer som bugner av fristende provençalske retter og smaker.

Vi foretar selvsagt også catering på Villaens 3,4 og 5-retters menyer som er komponert med tanke på å vise bredden og tyngden i det franske kjøkkenet. Og skal du ha en skikkelig sommerfest med smak av sol, hav og skjærgård? Da anbefaler vi at du inviterer Le Chef Franck til å komme hjem og grille på terrassen din!

Ta gjerne kontakt med oss, så forteller vi deg om mulighetene på Villa Provence!